Omgeving

Goed vertoeven in Twente

Wanneer je de oprijlaan oprijdt merk je het gelijk: de frisse lucht, het mooie uitzicht en het vele groen. Even weg uit de drukte kom je helemaal tot rust in het prachtige Twentse landschap.

Mander? Ja, Mander!

De Manderhoeve is gelegen in Mander, midden in Landschapspark Noord-Oost Twente en op slechts 1 kilometer van de Duitse grens. Mander hoort bij het kerkdorp Vasse en ligt op ongeveer 5 kilometer van de bekende plaats Tubbergen en het historische kunststadje Ootmarsum.

Fietsen, wandelen en mountainbiken in de adembenemende natuur

Bekende natuurgebieden als de Manderse cirkels, de Streu, het Dal van de Mosbeek en 't Springendal liggen in de directe nabijheid van de accommodatie. Dit zeer afwisselende landschap bestaat uit stuwwallen, bronnen, watermolens en kronkelende beekjes. Voor fietsers en wandelaars is deze omgeving dan ook een waar paradijs. Het nieuwe knooppuntennetwerk gaat langs de meest fraaie plekken van dit stukje Nederland. Mountainbikeliefhebbers kunnen gelijk vanaf de groepsaccommodatie een speciaal geprepareerde en zeer uitdagende mountainbikeroute fietsen. 

Geniet van gastvrij Twente

Zeer bekende bezienswaardigheden in de directe omgeving zijn onder andere de Watermolens van Bels en Frans. In Mander en Vasse bevinden zich tevens meerdere zeer goede restaurants om heerlijk te lunchen, dineren of om te borrelen op de mooie terrassen.