Zorggroepen

De Manderhoeve is passend voor iedere groep

Op zoek naar een passende locatie voor een bewonersvakantie of groepsverblijf voor mensen die bijvoorbeeld rolstoelafhankelijk zijn? De Manderhoeve is voor een groot gedeelte aangepast voor zorggroepen of voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

De gehele accommodatie is drempelvrij en heeft brede doorgangen. Er is een aangepaste sanitaire ruimte met douche, bad, wastafel, toilet en alarmeringssysteem. De gezamenlijke ruimte en slaapkamers bevinden zich op de begane grond en naast het gebouw is voldoende ruimte en parkeergelegenheid. Daarnaast hebben wij contact met lokale zorgverleners die hulpmiddelen en diensten kunnen leveren, zoals hoog-laagbedden en tilliften.

Activiteiten

Wij denken graag mee in de organisatie van activiteiten. Op het terrein van De Manderhoeve zijn vele mogelijkheden voor vermaak. Zo is er een dierweide en zijn er diverse speeltoestellen. Daarnaast hebben we voldoende ideeën voor uitstapjes, zoals aardbeien plukken bij De Manderveense Aardbei of paardrijden bij Erve Denink, de buren van De Manderhoeve.