Zakelijk in een informele sfeer

Ideaal voor meerdaagse vergaderingen en teambuilding

In de sfeervolle groepsaccommodatie De Manderhoeve geniet je van rust en comfort tijdens een meerdaagse vergadering, training, seminar of teambuildingsdagen. De landelijke omgeving zorgt voor meer dan voldoende inspiratie voor succesvolle meetings!

Luxe kamers

De Manderhoeve telt 12 slaapkamers en is zakelijk zeer geschikt voor 12 tot 36 personen. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Iedere slaapkamer is voorzien van beddengoed en handdoeken. De boxspringbedden zorgen voor een goede nachtrust en dus voldoende energie voor de volgende dag.

Samenzijn

De sfeervol ingerichte gezamenlijke ruimte beschikt over een grote, compleet ingerichte keuken met kookeiland. De lange eikenhouten tafels en het prachtige uitzicht zorgen voor een gezellige ‘Twentse’ ambiance. Kom tot rust bij de kachel in de loungehoek of drink een pilsje aan de bar. Daag elkaar vooral uit met een potje tafelvoetbal of darts! Op het heerlijke, deels overdekte terras, geniet je met elkaar van lange zomeravonden of winterbarbecues. 

Business versus pleasure

Op de zolder heeft het hooi plaatsgemaakt voor een bioscoop, welke uitermate geschikt is voor het geven van presentaties en trainingen. De verschillende ruimtes lenen zich goed voor plenaire sessies, maar een opsplitsing van groepen is ook mogelijk. De accommodatie is tevens voorzien van een beamer en meerdere televisies.

Activiteiten
Wij denken graag mee in de gehele organisatie. We werken nauw samen met verschillende plaatselijke ondernemers. Zo kunnen we niet alleen de boodschappen en de catering laten verzorgen, maar denken we ook graag met u mee als het gaat om het organiseren van bijvoorbeeld buitenactiviteiten of etentjes op locatie. Wat dacht je van een intensieve bootcampsessie in nabijgelegen natuurgebied Het Springendal? Of van een inspirerende yogasessie middenin de bossen? Misschien is een buitenrit te paard door de prachtige natuur meer iets voor jou. In de avond een wijn- of whiskeyproeverij is een perfecte afsluiter van een succesvolle dag!

Meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie of om inspiratie op te doen, via info@manderhoeve.nl of bel naar 0541680644.